Latvijas Ekonomistu asociācija sadarbībā ar Latvijas Zinātņu akadēmiju un Latvijas Sociālās Tirgus ekonomikas Institūtu rīko 8. ikgadējo starptautisko konferenci

“Racionalitāte, institūcijas un morāle ekonomikā”

Konference notiks 2017. gada 29. septembrī, no plkst.11.00-15.30, LZA Senāta zālē, Rīgā. Konferences darba valodas: angļu un latviešu.

Aicinām piedalīties šajā konferencē, kurā ir paredzētas plašas diskusijas par konferences priekšmetu, piedaloties arī kolēģiem no citām valstīm. Lūdzam informēt par šo konferenci arī Jūsu kolēģus.

Piedalīšanās konferencē ir bez dalības maksas.

Pieteikšanās konferencei ir līdz 2017. gada 10. septembrim. Lūdzam atsūtīt savas uzstāšanās tēzes Word formātā līdz 400 vārdiem uz e-pasta adresi [email protected].

Informācija par konferenci tuvākajā laikā būs pieejama asociācijas mājas lapā: http://leaekonomisti.lv . Līdz tam laikam saziņai varat izmantot e-pasta adresi [email protected] .

Konferences organizācijas komitejas vārdā:

Latvijas Zinātņu akadēmijas Humanitāro un sociālo zinātņu nodaļas vadītāja – Raita Karnīte, Dr.oec. LZA īstenais loceklis, Latvijas Ekonomistu asociācijas Valdes priekšsēdētājs – Ivars Brīvers, Dr.oec., profesors.