Godātie Latvijas Ekonomistu asociācijas biedri!

Saistībā ar neseno priekšlikumu ciešāk sadarboties Latvijas Ekonomistu asociācijai un Latvijas Jauno zinātnieku apvienības (www.ljza.lv) Ekonomikas darba grupai, nosūtu informāciju par jau otro interesanto sadarbības pasākumu.
Aicinām jūs 13. februārī, pirmdien, 17:30 LU Bioloģijas fakultātes telpās Kronvalada bulvārī 4, otrā stāva 6. telpā apmeklēt ekonomista Jāņa Ošleja lekciju par finanšu disciplīnas likumu, kā arī tai sekojošo diskusiju.
Jānis Ošlejs ir ieguvis ekonomikas bakalaura grādu Latvijas Universitātē, MBA grādu Stockholm School of Economics in Riga, kā arī ir ekonomikas doktorants Latvijas Universitātē. Vienlaicīgi viņš ir arī veiksmīgs uzņēmējs, ir dibinājis un vada globālus eksporta panākumus sasniegušu betona grīdu ražotāju Primekss (www.primekss.com) un ir investējis arī ļoti veiksmīgā un perspektīvā interneta ķīmisko vielu tirdzniecības uzņēmumā Molport (www.molport.com).
Ieeja brīva, lūdzam padot ziņu arī tālāk un aicināt līdzi draugus un domubiedrus.
Uz drīzu tikšanos! Jaukas brīvdienas un visu tām sekojošo!
 
Ar vislabākajiem vēlējumiem,
Gints Turlajs
Accounting & Consulting Institute vadītājs
Dr.oec.cand.
Latvijas Jauno zinātnieku apvienības valdes loceklis, ekonomikas darba grupas priekšsēdētājs, bijušais prezidents un valdes priekšsēdētājs
Latvijas Ekonomistu asociācijas biedrs